Βάσεις Δεδομένων
2/21/2019
Skip Navigation Links : Βάσεις Δεδομένων : Γενικά Στοιχεία : Mail λίστα Μαθήματος - Οδηγίες Εγγραφής

Mail λίστα Μαθήματος - Οδηγίες Εγγραφής

 Τι είναι

Πρόκειται για μια ηλεκρονική λίστα στην οποία μπορεί να γράφεται όποιος παρακολουθεί το μαθημα Βάσεων Δεδομένων. Η λίστα αυτή έχει ένα όνομα (db1) και αντιστοιχεί σε κάποιο email (db1 @ dblab.ece.ntua.gr). Όποιο email στέλνεται στη διεύθυνση αυτή προωθείται αυτόματα σε όλους τους χρήστες που είναι εγγεγραμμένοι στη λίστα.

Εγγραφή

Μπορείτε να γραφτείτε στη λίστα στην αντίστοιχη σελίδα εγγραφής. Δίνετε το email σας (κατά προτίμηση email Πολυτεχνείου) και το όνομά σας και επιλέγετε "Subscribe". (Προαιρετικά μπορείτε να δώσετε και ένα password για να διαχειρίζεστε τη συνδρομή σας στη λίστα αλλιώς το σύστημα θα δημιουργήσει αυτόματα ένα και θα σας το στείλει). Στη συνέχεια θα σας αποσταλεί με email ένα link, επισκεπτόμενοι το οποίο επιβεβαιώνετε ότι είστε όντως κάτοχος του email που δηλώσατε και ολοκληρώνετε την εγγραφή σας.

Λειτουργία

Απλά στέλνετε mail στη διεύθυνση db1 @ dblab.ece.ntua.gr και αυτό πηγαίνει σε όλους όσους είναι εγγεγραμμένοι στη λίστα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μπορέσετε να στείλετε mail στη λίστα πρέπει πρώτα να έχετε γραφτεί σε αυτήν αλλιώς τα mails σας δε θα γίνουν δεκτά.

Χρησιμοποιείστε αυτή τη λίστα για να στέλνετε πράγματα που νομίζετε ότι αφορούν όλους (και το μάθημα φυσικά).